• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 18 травня в Кіровограді відбувся обласний фестиваль «Єврофест-2012»стратегічний курс України на європейську інтеграцію…» згідно з Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 року № 339/2003.

18 травня в Кіровограді відбувся обласний фестиваль «Єврофест-2012»стратегічний курс України на європейську інтеграцію…» згідно з Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 року № 339/2003.

2011-11-14

/Files/images/Изображение 4940.jpg В Україні урочисті заходи проводять щорічно у третю суботу травня. 18 травня в Кіровограді відбувся обласний фестиваль «Єврофест-2012», в якому брали участь Євроклуби Кровоградської області. Учасники представляли країни ЄС. Під час презентацій присутні могли скуштувати національні страви, познайомитися з культурними традиціями країн Євросоюзу й отримати корисні туристичні поради. Серед учасників фестивалю були учні Глинської ЗШ І-ІІІ ступенів, які 10.02.2012р. на базі школи створили Євроклуб «Соняшник», як ідеальне місце для того, щоб поширювати знання про Європу; встановлювати партнерську співпрацю між учнями, педагогами, молодіжними колективами. Глинська команда презентувала Бельгію та ії столицю Брюссель, яку іноді називають євростолицею.

Шановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографіями з наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини!

Наш сайт був створений на базі безкоштовної інтернет платформи EDUkIT (http://edu.kh.ua), яка поширена по всій Україні і дозволяє безкоштовно створювати сайти для всіх установ освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi