Відпочили на славу

2017-06-22

Відпочили на славу!

Пришкільний табір «Орлятко» працював на базі Глинської ЗШ I-III ступенів з 01.06. по 21.06.2017 року.

В таборі відпочивало 80 учнів. Відпочинком були охоплені учні таких категорій: діти-сироти, діти , позбавлені батьківської опіки, діти застрахованих осіб, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані.

У пришкільному таборі «Орлятко було організоване дворазове гаряче харчування, яке відзначалося калорійністю та повноцінністю. На харчування та відпочинок школярів відділ освіти, молоді та спорту Світловодської РДА виділив 24640 гривень з розрахунку 22 гривні на кожну дитину в день.

Пришкільний табір «Орлятко» працював за календарним планом виховної роботи.

Виховний процес здійснювався відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів і здібностей дітей, з урахуванням їх віку, психологічних можливостей, стану здоров`я та з використанням різноманітних форм роботи.

У таборі працювали різноманітні гуртки: спортивний, екологічний, «Драматичний», «Умілі ручки», якими були охоплені діти із 4 загонів: «Ромашка», «Бригантина», «Завзяті». Плідно працювала мовна група з англійської мови «Лідери», керівник – вчитель англійської мови Любезна І.В.

Діяльність мовної групи спрямована на удосконалення навиків володіння англійською мовою. Під час роботи вихованці презентували проекти: «Здоровий спосіб життя», «Мальовничі куточки мого села», «Майструємо повітряного змія».

Кожен день для учнів був цікавий, веселий, яскравий та насичений заходами, які проходили під девізом: «А ні дня без суму, а ні дня без ліні»:

- День казки «В гостях в улюбленої казки»;

- День бантиків та капелюшків;

- Свято народної інсценізованої жартівливої пісні . Вивчення українських народних ігор;

- спортивне свято «В здоровому тілі – здоровий дух»;

- Конкурсні змагання та інтелектуальні ігри « Розумники і розумниці», «Юні інтелектуали»;

- Квест «Люби і знай свій рідний край»;

- День туризму;

- конкурс «Наші таланти»;

- День рибалки;

- фестиваль екомоди «Перлина табору»;

- конкурс малюнків на асфальті «Мої літні канікули», «Ми живемо в Україні»;

Проведено екскурсію в природу , конкурс «Кращий букет із польових квітів»

Цікаво і змістовно була проведена музично-розважальна програма «Наші таланти» та «Карооке на майдані». Проводили практичні заняття та ігри з правил дорожнього руху; здійснювалася суспільно корисна праця. Учні висаджували квіти біля школи, займаються прибиранням шкільної території. Дотримувались морально-етичних норм; підвищили загальний культурний рівень, оволоділи знаннями, уміннями, практичними навичками здорового способу життя.

Вихователі та вожаті разом із медсестрою здійснювали заходи щодо формування у дітей навичок здорового способу життя через проведення профілактичних консультацій, рольових ігор, вікторин, тренінгів, конкурсів-уроків першої медичної допомоги.

Здійснили екскурсії:

до зоопарку села Озера 09.06.2017 року. Спонсорами стали керівники фермерських господарств Олійник А.А., Білошапка Ю.В., Кашира О.О. ,які виділили дизельне паливо (40 літрів) для заправки шкільного автобуса. Діти отримали величезне задоволення від зустрічі з тваринами.

до міста Кропивницький ( Дендропарк) та побували на іподромі «Княжий двір»22.06.2017 року за кошти, виділені Світловодською РДА, ( 5000 гривень). Учні були в захопленні від верхової їзди на конях.

до міста Кременчук ( Острів розваг) 20.06.2017 року за кошти Світловодської РДА (1600 гривень + спонсорські), ( керівництво «Олдера» виділило 100 літрів дизельного палива).

Дирекція Глинської ЗШ І-ІІІ ступенів , батьки та учні висловлюють щиру вдячність спонсорам, керівництву Світловодської РДА , районної ради, відділу освіти, молоді та спорту, водію автобуса Ващенку М.Г.

Начальник пришкільного табору«Орлятко» А.В.Мірошник

/Files/images/kvten2017/tabr/IMG_8982.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi